Kategóriák

Akciók

Új termékek

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

A WWW.ajtokilincs.hu ONLINE ÁRUHÁZ ÜZLETSZABÁLYZATA

 

Kedves Vásárlónk! Üdvözlünk az ajtokilincs.hu online áruházban. Kérünk, vásárlást megelőzően figyelmesen olvasd el az alábbi vásárlási tájékoztatót.

 

Az eladó neve: www.ajtokilincs.hu üzemeltetője Gombos Márton Egyéni vállalkozó 

Székhelye: 2162.Őrbottyán Rákóczi út 119 Pf:.3

 Adószám: 49951804-2-33

 Vállalkozói ig.szám:EV-981044

csomagküldő kereskedelem engedély száma: 238/2010

 Bankszámlaszám:66000035-10123683

Banknév: Veresegyház és Vidéke Takarék Szövetkezet

 Képviselő: Gombos Márton

 Telefonszám: 06-30/9332-522 Fax:06-1-349-01-04 E-mail: ertekesites@ajtokilincs.hu.

Bemutatótermünk központi elérhetősége:

Ügyfélszolgálat Tel: 36-30-638-1-639

Cím: 1135.Budapest Zsinór utca 29/b

(szűrke vaskapu jobb oldalán kaputelefon).

E-mail:ertekesites@ajtokilincs.hu

Nyitva: H-P: 07.30-15.00 óráig

 1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:

 

1.1 A áruháznév online áruházban mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.

 

1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. áruháznév online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

 

1.3 A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét, amelyet a kosár blokkban meg lehet tekinteni.

 

1.4 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. Ahhoz, hogy egy terméket megrendelj, a Kosárba kell tenned. Kosarad tartalmát megrendelésed folyamán végig tudod ellenőrizni, módosítani vagy törölni.

Megrendelésedet a "kosár" vagy a "fizetés" gombra kattintva tudod elküldeni. Ezt követően e-mailben kapsz visszaigazolást. Ha két napon belül mégsem kapnál visszaigazolást, kérünk, írj nekünk! A webáruházban szereplő termékek általában vannak raktáron, ebben az esetben a szállítási határidő 3-5 munkanap. Az esetlegesen gyártandó termékek illetve készlethiány esetén ez a határidő hosszabb lehet akár 30 napon túl is. A szállítási határidőről minden esetben visszaigazolást küldünk!

 

Előfordulhat, hogy a weboldalon kiszemelt termék a valóságban éppen nincs raktáron, erről is emailben tájékoztatunk! Bár gondosan ellenőrizzük a www.ajtokilincs.hu oldalon lévő termékek árait, fenntartjuk magunknak a jogot minden nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba korrigálására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jelentős jogszabály módosítás indokol. A www.ajtokilincs.hu oldalon található termékeket a készlet erejéig tudjuk garantálni.

 

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

 

2.1 Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel. Fentiek alol kivétel ha szállítási vagy gyártási sérült terméket kínálunk ,de ezt minden estben a terméklapon jól láthatóan feltüntetjük.

 

2.2 Az eladó az általa eladott 10.000,- Ft.-nál nagyobb értékű termékekre általánosan, az átvételtől számított 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.

 

2.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni.

 

2.4 A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.

3.A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

 

3.1 Az ajtokilincs.hu online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

 

3.2 Az ajtokilincs.hu online áruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be: * Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat. * Bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a áruháznév online áruház normális működését és a vásárlást. * A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása. * Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése. * Bármely szoftver nem megfelelő működése. * Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

 

3.3 Az ajtokilincs.hu online áruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.

 

3.4 A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

 

3.5 Az ajtokilincs.hu online áruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.

 

3.6 Az ajtokilincs.hu online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

4. EGYÉB RENDELKEZÉSEK:

 

4.1 Az ajtokilincs.hu weboldalon található képek és szövegek Az ajtokilincs.hu és üzemeltetőjének a szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag az ajtokilincs.hu írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogkövetkezményeket von maga után!

 

4.2 Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

 

Bemutatótermünk központi elérhetősége:

Ügyfélszolgálat Tel: 36-30-638-1-639

Cím: 1135.Budapest Zsinór utca 29/b

(szűrke vaskapu jobb oldalán kaputelefon).

E-mail:ertekesites@ajtokilincs.hu

Nyitva: H-P: 07.30-15.00 óráig