Beltéri Sorolható Postaládák

Akciók

Új termékek

IrIwa8AAGL9sgCsp0ohN6SuxFnGpzgM1f4TQWKn1

Ezek a termékek főleg több lakásos társas házakba való postaládák melyek alkalmasak sorolható módon való szereléshez.

A dizájn az egyik legfontosabb tényező, ha a közös külső terek kialakításáról van szó. Természetesen a funkció fontosabb, mint a forma, és az ár sem elhanyagolható, de a dizájn, vagyis a forma ettől még az egyik legfontosabb p...

IrIwa8AAGL9sgCsp0ohN6SuxFnGpzgM1f4TQWKn1

Ezek a termékek főleg több lakásos társas házakba való postaládák melyek alkalmasak sorolható módon való szereléshez.

A dizájn az egyik legfontosabb tényező, ha a közös külső terek kialakításáról van szó. Természetesen a funkció fontosabb, mint a forma, és az ár sem elhanyagolható, de a dizájn, vagyis a forma ettől még az egyik legfontosabb postaláda ügyi kérdés.

Színek:

Postaládáink igény esetén szinte bármilyen RAL színskálán szereplő színben elkészülhetnek felár ellenében, a leggyakrabban rendelt színek a következők:

  • Fehér

  • Antik barna

  • Galamb szürke

Társasházi nagyobb megrendeléseknél egyedi megoldások kivitelezése is lehetséges, pl. eltérő színű ajtó és keret, amivel teljesen egyedivé lehet tenni a postaláda sorokat.

Akárhogy is dönt, mindenképpen érdemes figyelmet fordítani a megfelelő információszerzésre. Az ember ritkán szerel vagy szereltet be postaládát, de éppen ezért fontos a minőségi postaláda beszerzése. Gondoljunk csak bele! Néhány ezer forint különbségért megvehetjük a küldeményeink biztonságát, a szép és ízléses, minőségi közös tereket. Talán nem túlzás azt állítani, a minőségi postaláda, a minőségi élet egy kis része.

Ha társasházba keres sorolható postaládát, ITT minden részletet megtalál.

Bővebben

Beltéri Sorolható Postaládák 12 terméket találtam.

Mutat 1 - 12 / 12
Mutat 1 - 12 / 12