KILINCSEK Kategorizálva

Termék szűrő

Akciók

Új termékek

A kilincsekről

Az árak ajtókilincseknél  párban, ablakkilincseknél pedig db-ban értendőek!!

Egy ajtó, egy ablak, egy széf, egy kapu elképzelhetetlen lenne kilincs nélkül,hiszen  nem tudnánk kinyitni és bezárni őket. A kilincsek megkönnyítik a bejutást, viszont praktikusságuk  mellett az sem   elhanyagolható tény, hogy illjenek az ajtó dizájn...

A kilincsekről

Az árak ajtókilincseknél  párban, ablakkilincseknél pedig db-ban értendőek!!

Egy ajtó, egy ablak, egy széf, egy kapu elképzelhetetlen lenne kilincs nélkül,hiszen  nem tudnánk kinyitni és bezárni őket. A kilincsek megkönnyítik a bejutást, viszont praktikusságuk  mellett az sem   elhanyagolható tény, hogy illjenek az ajtó dizájnjához, a helyiség hangulatához, emellett biztonságosak legyenek, hosszú élettartamúak  és könnyen tisztántarthatónak, továbbá fertőtleníthetőek.

Mivel minden otthon, iroda, üzlet más környezettel rendelkezik, és mindenhol másmilyen érzés kerít minket hatalmába, nagyon fontos, hogy figyeljünk az apróságokra. Egy rosszul választott kilincs nem kelt esztétikus látványt, esetleg nem megfelelő tisztítása     elszíneződéshez vezethet, ami szintén csak ront az összképen.

Nálunk azonban biztosan megtalálja azt a kilincset, amit keres! Háromdimenziós látványtervvel, saját öntödékkel és széles repertoárral várjuk Önt, hogy elkészíthessük a legmegfelelőbb kilincset az Ön számára.

Ossza meg velünk elképzeléseit, bárhova szánja a kilincset, mi a rendelkezésére állunk!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebben

KILINCSEK Kategorizálva 793 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Réz kilincsek

  az itt található kilincsekhez sárgaréz rézötvözeteket használjuk. A felület korrózió elleni védelmét átlátszó lakkréteg felületkezelő eljárás biztosítja. Mechanikus behatások (pl. kulcsok) okozzák a fedő lakkréteg sérülését, ez korrózióhoz vezet (barnulás).Ezért használat során erre figyelni kell.  A réz nem igényel különös kezelést. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók nedves ruhával; maró és csiszoló hatású tisztítószer használata kerülendő.

 • Szatén Réz

  Szatén súrolt felületű réz kilincset ajánlom mindazoknak, akik nem kedvelik a fényes tükrös felületeket de még is szeretnének réz kilincset a lakásukban.

 • Szatén Króm

  Ezekhez a kilincsek általában rézötvözeteket használjuk első fedőrétegnek. Majd galvanizálás (például Nikkelezéssel vagy krómozás és végül lakkozással)  felületkezelő eljárás érjük el a végső felületi kialakítást. A krómozott súrolt matt nikkel  felület időjárás és karcállóak. De azért kerülnünk kell az erős mechanikus behatások (pl. kulcsok) okozta karcolásokat a fedő rétegen.  ilyen fajta behatások,sérülését korrózióhoz vezet (amely barnulást okozhat a felületen).Ezek a felületek nem igényel különös kezelést. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók nedves ruhával; maró és csiszoló hatású tisztítószer használata kerülendő.

 • Króm kilincsek

  Ezekhez a kilincsek általában rézötvözeteket használjuk első fedőrétegnek. Majd galvanizálás (például Nikkelezéssel vagy krómozás) felületkezelő eljárás érjük el a végső felületi kialakítást.       A krómozott kezelt felület nagy mértékben időjárás és karcálló. De azért kerülnünk kell az erős mechanikus behatások (pl. kulcsok) okozta karcolásokat a fedő rétegen.  ilyen fajta behatások,sérülését korrózióhoz vezet (amely barnulást okozhat a felületen).A felület nem igényel különös kezelést. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók nedves ruhával; maró és csiszoló hatású tisztítószer használata kerülendő.

 • Antik hatású kil.

  Antik, súrolt bronz hatású kilincset manapság reneszánszukat élik a rusztikus kialakításnak köszönhetően amely jól illeszkedik a különféle stílusú enteriőrökbe. Az antik színnek köszönhetően felületük igénytelen strapabíró és az apróbb használatból eredő sérüléseket jól elrejti a felület színe és kivitele.

 • Alumínium kilincsek

  Alumínium kilincseket általános felhasználásra széles körben elterjedve használják korrózióállósága jó ára pedig kedvező. A kilincseket eloxált vagy porszórt bevonat védik. Ezek a bevonatok jól ellenállóvá teszi a terméket a környezeti hatásokkal úgy mint izzadsággal, nedvességgel és kisebb mechanikai behatással szemben. ezen termékek nem igényelnek különös karbantartást, a szennyeződés nedves ruhával eltávolítható róluk. A festett típusoknál a por alakú festék elektrosztatikus úton kerül az alumínium felületre. Az alkatrészt ezután 140–160°C hőmérsékletre hevítve a festékrészecskék festékfilmet képezve ráolvadnak a felületre. Az alumínium nem igényel különös gondozást, mert az oxidréteg/ festékréteg kellő védelmet nyújt számára. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók róla nedves ruhával.

 • Rozsdamentes, Inox...

  Az itt található kilincsek anyaga króm-nikkel acél ötvözet. Mivel ez az anyag környezetbarát, ártalmatlan és könnyen tisztítható, így széles körben előszeretettel használják. A nemesacélt „rozsdamentesnek illetve inox ” is nevezik, mivel az ötvözet alkotórészei, a króm és a nikkel láthatatlan passzív réteget képez a felületen így jól ellenáll a környezeti hatásoknak. Ha a nemesacél szerelvényen rozsda jelenne meg, azt a légkörben mindig jelen levő rozsdarészecskék okozhatják. A szennyeződések és zsiradékok nemesacél tisztítására alkalmas háztartási tisztítószerrel eltávolíthatók.

 • KÖR ÉS NÉGYZET ROZETTÁN

  Ebben a kategóriában rozettás kilincseket találunk, ezek a termékek könnyedén mérés nélkül minden típusú zárhoz felszerelhető Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy kulcsos vagy cilinderlyukasztásra illetve wc-záras kivitelre van szüksége. A felszerelés pontokat általában díszítő elemek rozetták fedik, így nagyon esztétikus a látvány mivel nem látszanak a rögzítési pontok.

 • ABLAK & ERKÉLY KILINCSEK
 • GOMBOK

  Gombos egyedi igény szerint kialakítva fix és nyitható kivitelben.

 • Fényes / Matt Króm...

  Ezekhez a kilincsek általában rézötvözeteket használjuk első fedőrétegnek. Majd galvanizálás (például Nikkelezéssel vagy krómozás és végül lakkozással)  felületkezelő eljárás érjük el a végső felületi kialakítást. A krómozott súrolt matt nikkel  felület időjárás és karcállóak. De azért kerülnünk kell az erős mechanikus behatások (pl. kulcsok) okozta karcolásokat a fedő rétegen.  ilyen fajta behatások,sérülését korrózióhoz vezet (amely barnulást okozhat a felületen).Ezek a felületek nem igényel különös kezelést. A szennyeződések könnyen eltávolíthatók nedves ruhával; maró és csiszoló hatású tisztítószer használata kerülendő

 • Antracit/Grafit kilincsek

  Ebben a kategóriában a mostanában egyre nagyobb teret hódító modern lakásokba illő antracit, grafit és grafit/fényes króm felületű kilincsek együttese találhatóak .Ezek a termékek főleg exkluzív és prémium minőségű ajtókilincs formájában jelenik meg.

 • Kovácsoltvas kilincsek

  A kovácsoltvas jellegű termékek napjainkban egyre több háztartásban fordulnak elő, hiszen  számos előnnyel rendelkeznek és ezt sokan felismerték. Manapság egyre több használati tárgy készül ezen eljárással, melyek remekül kiegészítik egymást a kert és otthonunk berendezésében, dekorálásában. kovácsoltvaskilincsek tartós megoldást jelentenek, emellett elegáns külsőt kölcsönöznek bejárati ajtónknak, kapunknak.

   ezek a termékek büszkélkednek egy olyan extravagáns megjelenéssel, amit nehéz másik kilincsekkel megtalálni. 

  kovácsoltvas jellegű kilincsek jó minőségűek, tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így akár kültéren is alkalmazhatóak.A kovácsoltvas kilincs klasszikus megjelenést kölcsönöz bejárati ajtónknak, mindazonáltal a fekete szín egy olyan extravagáns megjelenéssel, amit nehéz másik kilincsekkel megvalósítani, így vendégeinket már az ajtóban pozitív benyomás éri otthonunkról. A kovácsoltvas kilincsek különböző méretekben és alakban választhatóak, és  eleganciájuk mellett  kedvező árfekvésük is mellettük szól.

 • Előkapú kilincsek nagy...

  Itt található kilincsek többségében réz alapanyagból készülnek és nagy bejárati ajtókhoz illeszkednek. Méretüknél fogva impozáns díszei lehetnek kastélyoknak, kúriáknak , műemlék jellegű házaknak ahol fontos a az elegancia és a korhűség megőrzése. A felületkezelés az Ön döntése a natúr rézfelülettől az elegáns csillogó krómon keresztül a patinás súrolt bronz felületig minden lehetséges. Ezeken felül minta vagy fénykép után is elkészítjük Önnek a régelveszett kilincs reprodukcióját, ha igényli. Keressen minke

 • Rövidebb lakótelepi méret
 • 1960-90-es évek Modelljei
 • Műanyag kilincsek
 • Maestro kilincsek...

  Termék palettánkat szélesítve elkezdtük a Maistro kilincsek forgalmazását áruházunkban. Különféle neves Europai gyárak termékeit nálunk beszerezheti ,úgy mint Mandelli, Tupai, FSB. csak néhányat említve a sokk közül. Miért érdemes tőlünk rendelni, a kedvelt termékek egy része raktárról vagy rövid határidőn belüli kerülnek átadásra, egyedi megoldások, méretek sem jelentenek akadályt ,mert mi nem csak forgalmazunk hanem gyártunk is! Végül projekteknél egyedi kedvező ár kialakítás.Fő feladatunk, hogy minden ami kilinccsel kapcsolatos igény felmerül nálunk megoldásra leljen!

 • Bussare kilincsek
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 793
Mutat 1 - 12 / 793