Zárak

zárak

Minden ami az ajtóhoz kell.

Bejárati ajtaja sokkal több lehetőséget rejt magában, mint azt sokan gondolnák! Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van ahhoz, hogy akár bejárati ajtaját, akár egyéb nyílászáróit felszerelje.

Cserélje ki elavult, régi, rozsdás elavult kilincseit és vásároljon mutatós rézkilincseket helyettük! Modernizálja otthonát és szereltessen be nyugati mintára levél bedobó nyílást a bejárati ajtóra!Szeretne egy mutatós kopogtatót? Nálunk ezeket is megtalálja! Böngésszen széles termékkínálatunkban és rendelje meg mindazt, amire szüksége van, kényelmesen, egyetlen helyről, úgy hogy ki sem kell tennie a lábát otthonról! Nálunk talál rozsdamentes kilincset, ha hosszú életű, könnyen karbantartható kilincset szeretne, de rendelhet stílusos rézkilincset vagy dekoratív kovácsoltvas kilincset is.

Meggyőztük?

Akkor keressen minket bizalommal!

Kategóriák

  • Bevésőzárak
    <p>Nálunk főként az alap zártestek és betétek kaphatók raktárról. Emellett nagy hangsúlyt helyeztünk még a toalett záras kivitelek mellé szükséges zárak készleten tartására. Így vásárláskor egy helyen beszerezhet mindent ami szükséges a fürdőszoba zár magasabb komfortra emelésében.</p>
  • Vezérkulcsos Zárrendszerek
    <p>Családi házakra és Irodákra egyedileg tervezett vezérkulcsos rendszer.</p>
  • Hengerzárbetétek
    <p>Hengerzárbetétek különböző méretekben bevésőzárakhoz, ajtókhoz.</p>

39 termék található.

1-12 / 39 termék mutatása

Aktív szűrők