KÜLTÉRI AJTÓKILINCSEK

kültéri biztonsági ajtókilincs

A kültéri biztonsági kilincsek elengedhetetlen kiegészítői biztonsági ajtajának.


Napjainkban otthonunk és értékeink védelme kiemelten fontos téma, amely manapság elszaporodott betöréseknek és egyéb bűncselekményeknek köszönhető.


Mivel a technológiai fejlődések nem csupán pozitívan hatnak ki életünkre és segítik a mindennapjainkat és a munkavégzést, hanem az illetéktelen behatolók számára is gazdagabb eszköztárat biztosítanak. Az újabb és újabb betörési módszerek következtében korszerű, modern és megbízható nyílászárórendszerek és kiegészítők jöttek létre, melyek biztonságos megoldást nyújtanak a mindennapokban.
Válassza biztonsági kiegészítőinket!


Perfekto, nyiss a jövőbe.


Nálunk gazdag piaci kínálat áll rendelkezésére biztonsági kilincsekből, melyeket a DIN szabványrendszer szerint különböző kategóriákba sorolhatunk.


Itt láthatja az ellenállási kategóriák tartalmát.

Válassza ki, hogy az Ön igényeinek melyik megfelelő és vegyen biztonsági kilincset ez alapján!


1. Ellenállási kategória: A minimális kockázattal rendelkező ajtók esetében ajánlott, mint fizikai erőhatások, rúgás, vállal feszítés, és más ellen hatások kivédésére.


2. Ellenállási kategória: A normál kockázattal rendelkező ajtók esetén ajánlott, mint eszközök, csavarhúzó, fogó, feszítővas és egyéb ellen hatások kivédésére.

3. Ellenállási kategória: A nagyobb biztonságot igénylő ajtók esetén ajánlott, a tapasztalt betörők ellen, általános szerszámok esetében hatásos.

4. Ellenállási kategória: A nagyobb már profi biztonságot igénylő ajtók esetén, a profi betörők ellen, profi szerszámok esetén hatásos védelemet biztosít.
Minőségi és megbízható biztonsági kilincsekért tekintse meg Perfekto márka által gyártott és forgalmazott minőségi és kiemelkedő márkás termékek széles termékkínálatát kínál.
Válogasson igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért, keressen minket bizalommal!
Válassza a biztonságot és minőséget, válassza a Perfetot!


Perfekto, ékszer az ajtón.

Kategóriák

  • Előkapú kilincsek nagy ajtókra
    <p>Itt található kilincsek többségében réz alapanyagból készülnek és nagy bejárati ajtókhoz illeszkednek. Méretüknél fogva impozáns díszei lehetnek kastélyoknak, kúriáknak , műemlék jellegű házaknak ahol fontos a az elegancia és a korhűség megőrzése. A felületkezelés az Ön döntése a natúr rézfelülettől az elegáns csillogó krómon keresztül a patinás súrolt bronz felületig minden lehetséges. Ezeken felül minta vagy fénykép után is elkészítjük Önnek a régelveszett kilincs reprodukcióját, ha igényli. Keressen minke</p>
  • HySec ajtókhoz MINDEN alkatrész
    <p>Itt megtalál minden kiegészítőt a HySec fémszerkezetű biztonsági ajtajához.  A termékek raktárról azonnal elérhetőek. </p>
  • Kiegészítők
  • Felső Másodzárak
  • Biztonsági ajtokilincsek

146 termék található.

1-12 / 146 termék mutatása

Aktív szűrők