BELTÉRI AJTÓKILINCSEK

beltéri ajtókilincsek ajtókra

BELTÉRI KILINCS, VÁLASZTÉK, MŰSZAKI TARTALOM!

A beltéri ajtókilincsek ára párban értendőek.

A vásárolt termékek tartalmazzák a felszereléshez szükséges alap felszereltséget, mint 1 pár kilincsgarnitúra, csavar, vas, opcionálisan hernyócsavar.


Egy ajtó, egy ablak, egy széf, egy kapu elképzelhetetlen lenne kilincs nélkül, hiszen nem tudnánk kinyitni és bezárni őket. A kilincsek megkönnyítik a bejutást, viszont praktikusságuk mellett az sem elhanyagolható tény, hogy illjenek az ajtó dizájnjához, a helyiség hangulatához, emellett biztonságosak legyenek, hosszú élettartamúak és könnyen tisztántarthatóak, továbbá fertőtleníthetőek.
Mivel minden otthon, iroda, üzlet más környezettel rendelkezik, és mindenhol másmilyen érzés kerít minket hatalmába, nagyon fontos, hogy figyeljünk az apróságokra.


Egy rosszul választott kilincs nem kelt esztétikus látványt, esetleg nem megfelelő tisztítása elszíneződéshez vezethet, ami szintén csak ront az összképen.


Háromdimenziós látványtervvel, saját öntödénkkel és széles repertoárral várjuk Önt, hogy elkészíthessük a legmegfelelőbb kilincset az Ön számára.


Ossza meg velünk elképzeléseit, bárhova szánja a kilincset, mi a rendelkezésére állunk!

Nálunk biztosan megtalálja azt a kilincset, amit keres.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kategóriák

 • Bussare kilincsek
 • Perfekto kilincsek
  <p>Az itt található termékek a Perfekto márka termékei.</p> <p>Perfekto ~Ékszer az ajtón.</p> <p></p> <p></p> <p></p>
 • PAJZSOS KILINCSEK
  <h2>Ebben a kategóriában lévő kilincsek, hosszú pajzsos variációk.</h2> <h3>A kategórián belül a termékek alapanyagok és színek szerint vannak szortírozva.</h3> <p>Kilincseink többségét minden méretre tudjuk lyukasztani. Így a kulcslyuk, cilinder lyukasztás vagy Wc lyukasztás a zárjához passzoló méretű lesz.</p> <p>Figyelmesen nézze meg, hogy Önnek milyen lyukasztású termékre van szüksége.</p> <p>A "mérjen és válasszon" rovatban erről bővebben olvashat, vagy kérje segítségünket.</p> <h3>A kilincsek ára párban értendő.</h3> <h3>A szettek minden szükséges alkatrész tartalmaznak a felszereléshez és korrekt használathoz.</h3>
 • ROZETTÁS KILINCSEK
  <p>Rozettás ajtókilincsek előnye, hogy bármilyen ajtótipushoz használható, nem kell méregetni a kulcslyuk távolságát. </p> <p>Rozettás az új vagyány.</p>
 • Maestro kilincsek Forgalmazása
  <p>Termék palettánkat szélesítve elkezdtük a <strong>Maistro kilincsek</strong> forgalmazását áruházunkban. Különféle <strong>neves Europai gyárak</strong> termékeit nálunk beszerezheti ,úgy mint Mandelli, Tupai, FSB. csak néhányat említve a sokk közül. <em><strong>Miért érdemes tőlünk rendelni, a kedvelt termékek egy része raktárról vagy rövid határidőn belüli kerülnek átadásra, egyedi megoldások, méretek sem jelentenek akadályt ,mert mi nem csak forgalmazunk hanem gyártunk is!</strong></em> Végül projekteknél egyedi kedvező ár kialakítás.<strong>Fő feladatunk, hogy minden ami kilinccsel kapcsolatos igény felmerül nálunk megoldásra leljen!</strong></p>

648 termék található.

1-12 / 648 termék mutatása

Aktív szűrők