Fogasok

fogasok ruhaakasztók

Fogasok nagy választékban.

Nézzen szét kategóriéinkban és találja meg az Ön által keresett tradícionális hagyományörző, letisztult minimál designú fogast, kabát akasztót, vagy kulcstartót. 

Különböző alapanyagokból, számtalan stílusban és színben talál nálunk termékeket. 

Színekben:

fekete, fehér, arany, ezüst, króm, matt króm, antik barna, bronz, réz színű vagy réz

Alapanyagban:

réz, vas ötvözetek, zamak vagy spiáter

Rézötvözetekről bővebben:

Öntészeti eljárással különböző méretű fogasokat gyártunk, amelyek kézi felületmegmunkálással nyerik el végső kinézetüket. A felületek változatos kialakításban készülhetnek, amelyek antikolással, majd lakkozással vagy galvanizálással nyerik el végső  ellenálló felületüket.

Ezen fogasok gyártása tradicionális és nem kelhet versenyre a tömegben gyártott olcsó műanyag, zamak vagy más vas ötvözetű társaikkal minőség és ár tekintetében sem.

A réz termékek gondozás mentesek, idő és  értékállóak.

Kategóriák

  • Antikolt Rézfogasok
    <p>Az itt található termékek masszív tömör réz öntvényből készülnek, majd kézi csiszolással nyerik el végleges felületi formájukat. A felületet antikoljuk, amely következtében barnás antik színt kap a termék, majd kézi megmunkálással szálasra csiszoljuk, így a barna árnyalatai csodás egyveleget alkotnak a felületen. Befejező művelet képpen felület védő lakk réteget kapnak a hosszú élettartam érdekében.</p> <p></p> <p>Antik fogas, az rusztikus megjelenésért.</p>
  • Fényes rézfogasok
  • Krómozott réz fogasok
  • Színes Fogasok zamakból
    <p>Színes felületű, nem réz alapanyagból készült fogasaink, kedvező áron.</p>

92 termék található.

1-12 / 92 termék mutatása

Aktív szűrők