BELTÉRI AJTÓKILINCSEK

Új termékek

Megtekintett termékek

Előkapú ajtókilincs nosztalgia Nagyobb

Előkapú ajtókilincs nosztalgia

998899

Új

Ajtókilincs réz alapanyagból készül. Különféle nagyméretû bejárati ajtókhoz, mint például templomajtó.

Bővebb leírás

A termék készleten van.

24 990 Ft

Adatlap

Stilus klasszikus
Színek Fényes réz
Kivitel forma Hosszúcímes

Egyéb infó

 Kilincstengely négyzetvas átmérõje: 10 mm. A kilincstengely és lyuk közötti távolság 108 mm és alapkivitelben normál kulcslyukkal kapható. Igény esetén cilinder záras kivitellel és crómozott felületvédelemmel is rendelhetõ. Ajtócimkeméret 295 mm x 35 mm. Kilincsméret: 120 mm Felfogatási pontok közötti távolság: 240mm és a két egyoldalon lévõ felfogatási pont közötti távolság: 26 mm.

Fontos és egyben érdekes információ SZÁNJON IDŐT RÁ és olvassa el!

Ez a kilincs több száz éves hagyomány alapján homokban öntött és kézben polírozva készül.

Ebből adódóan minden darab szinte teljesen egyedi és magán viseli a kézimunkából adódó apróbb jellegzetességeket csiszolási szálakat, öntvény zárványokat a leggondosabb megmunkálás mellett is ... Ne keresse a hibátlannak gondolt gépek által tömegben gyártott jellegtelen egyformaságot, mert nem találja.

 A termékeket lakkozzuk, de külön örömet jelent számunkra, ha lakkozatlan igényeket kiszolgálhatjuk. Természetesen ilyen rendelésnél kicsit várni kell, mint bármire ,ami jó és tartós az életben… Az így készült valódi rézkilincs jelentős antibakteriális hatással bír és 20-30 de akár 50év meg sem kottyan nekik. A gondos gazdák által nagy becsben megőrzőt kilincsek nem hogy vesztik értéküket hanem megtartja azt sőt növelik is! Praktikus az is, hogy a lakk nélküli kiviteleknél lehetőség van termék felújítására így több generációt is képes egy-egy megbecsült darab végigkísérni.

„Elgondolkodtat, foglakoztat, ötletet ad történelmet ír és mesél nekünk arról, hogy ki mikor és milyen körülmények között használhatta a terméket.”

Végül, de nem utolsó sorban említeném, hogy az ilyen módon készült termékeket rendszeresen kérik tőlünk műemlékvédelemben jártas szakemberek akiket már régen nem az ár gondolata foglalkoztatja hanem a reprodukció a termékek értékmegőrzés és ez a ilyen fajta szemlélet jövőnek szóló átörökítése.

Hát itt még fellelhető elérhető és kedvező feltételek mellet elérhető ez az életérzés.

Remélem sikerült értékes időtálló ötletek, gondolatok ébresztése Önben!

Kívánok jó döntést Önnek termék választása során!

Vélemények

Írd meg véleményed

Előkapú ajtókilincs nosztalgia

Előkapú ajtókilincs nosztalgia

Ajtókilincs réz alapanyagból készül. Különféle nagyméretû bejárati ajtókhoz, mint például templomajtó.

19 hasonló termék: