BELTÉRI AJTÓKILINCSEK

Akciók

Új termékek

Megtekintett termékek

Exkuzív előkapu ajtókilincs Nagyobb

Exkuzív előkapu ajtókilincs

998899

Új

Ajtókilincs réz alapanyagból készül. Különféle nagyméretű bejárati ajtókhoz, mint például templom, iskola vagy közintézmény ajtókra javasoljuk.

Kézzel,hagyományos technológiával készült termék!

Bővebb leírás

A termék készleten van.

49 990 Ft

Adatlap

Stilus Rusztikus
Színek Fényes réz
Kivitel forma Hosszúcímes

Egyéb infó

Kilincstengely négyzetvas átmérõje lehet: 8-10 mm kívánság szerint. A kilincstengely és lyuk közötti távolság általában108 mm és alapkivitelben normál kulcslyukkal kapható,de igény esetén cilinder záras kivitellel és más méretben is rendelhetõ. Ajtócimkeméret 425 mm x 52 mm. Kilincsméret: 135 mm Felfogatási pontok közötti távolság: 305mm és a két egyoldalon lévõ felfogatási pont közötti távolság: 28 mm.Rendelhetõ króm szatén króm illetve antikolt felülettel is.

Fontos és egyben érdekes információ SZÁNJON IDŐT RÁ és olvassa el!

Ez a kilincs több száz éves hagyomány alapján homokban öntött és kézben polírozva készül.

Ebből adódóan minden darab szinte teljesen egyedi és magán viseli a kézimunkából adódó apróbb jellegzetességeket csiszolási szálakat, öntvény zárványokat a leggondosabb megmunkálás mellett is ... Ne keresse a hibátlannak gondolt gépek által tömegben gyártott jellegtelen egyformaságot, mert nem találja.

 A termékeket lakkozzuk, de külön örömet jelent számunkra, ha lakkozatlan igényeket kiszolgálhatjuk. Természetesen ilyen rendelésnél kicsit várni kell, mint bármire ,ami jó és tartós az életben… Az így készült valódi rézkilincs jelentős antibakteriális hatással bír és 20-30 de akár 50év meg sem kottyan nekik. A gondos gazdák által nagy becsben megőrzőt kilincsek nem hogy vesztik értéküket hanem megtartja azt sőt növelik is! Praktikus az is, hogy a lakk nélküli kiviteleknél lehetőség van termék felújítására így több generációt is képes egy-egy megbecsült darab végigkísérni.

„Elgondolkodtat, foglakoztat, ötletet ad történelmet ír és mesél nekünk arról, hogy ki mikor és milyen körülmények között használhatta a terméket.”

Végül, de nem utolsó sorban említeném, hogy az ilyen módon készült termékeket rendszeresen kérik tőlünk műemlékvédelemben jártas szakemberek akiket már régen nem az ár gondolata foglalkoztatja hanem a reprodukció a termékek értékmegőrzés és ez a ilyen fajta szemlélet jövőnek szóló átörökítése.

Hát itt még fellelhető elérhető és kedvező feltételek mellet elérhető ez az életérzés.

Remélem sikerült értékes időtálló ötletek, gondolatok ébresztése Önben!

Kívánok jó döntést Önnek termék választása során!

Vélemények

Írd meg véleményed

Exkuzív előkapu ajtókilincs

Exkuzív előkapu ajtókilincs

Ajtókilincs réz alapanyagból készül. Különféle nagyméretű bejárati ajtókhoz, mint például templom, iskola vagy közintézmény ajtókra javasoljuk.

Kézzel,hagyományos technológiával készült termék!

20 hasonló termék: