Kategóriák

Új termékek

Csomagsúly Szállítási díj /Csomag:

  • Postai szállítás előreutalással és POSTAI CSOMAGKÜLDÉS MPL FUTÁRSZOLGÁLATTAL. Ára CSAK: 999 Ft. Hogy a kis értékű csomagok könnyebben elérhetőek legyenek! (25.000 Ft felett ingyenesen)

  • Postai utánvétes szállítás POSTAI CSOMAGKÜLDÉS MPL FUTÁRSZOLGÁLATTAL Ára: 1701. Ft          (25.000 Ft áruérték felett ingyenesen)

 

  • Előreutalás és Utánvéttel szállítás esetén súlyhatár: 0,1 - 40 kg/ csomag     

Egyéb információk:

1. RENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS, ÁRUÁTVÉTEL BEMUTATÓTERMÜNKBEN,

1.1 A áruháznév online áruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2 A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt termék vagy termékek pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.

1.3 Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, az eladó értesítést küld a termék várható szállítási időpontjáról.

1.4 A megrendelt termékek kiszállítását országosan a MPL magyar posta Csomagküldő Szolgálat végzi. A kézbesítés 4-5 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

1.5 Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a MPL futárszolgálatnak haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

1.6 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

1.7 A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.

1.8 Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a ajtokilincs.hu.-val szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

1.9 A MPL futárszolgálat ügyfélszolgálata: Tel: 06-40-46-46-46 web oldal: www.posta.hu/ugyfelszolgalat Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon 00.80-tól 18.00 óráig.

 

A megrendelt terméke(ke)t a MPL Futárszolgálat segítségével juttatjuk el Hozzád, illetve Magyarország területén ingyen kiszállítjuk 25.000 ezer forinton felüli vásárlás esetén. A kiszállítási díj a termék(ek) súlyától függ. Magyarország teljes területén érvényes díjszabást az alábbi táblázatban láthatod: