1989 óta magánvállalkozás formájában folyamatosan jelen vagyunk és jelentős pozíciót töltünk be a kilincs, ajtókilincs, rézkilincs és díszvasalat piacon.

Fő tevékenységi körünk ajtókilincsek, díszvasalatok gyártása valamint kis és nagy kereskedelmi forgalmazása. Kínálatunkban a prémiumtól a sztenderdig, A-tól Z-ig mindent lefedünk.

Viszonteladás: Termékeink viszonteladóinknál megtalálhatóak, az országban.

Webáruházon keresztül történő értékesítéssel 2005 óta foglalkozunk, és ez idő alatt a piaci igényeket figyelelmmel kísérve, eme sokéves tapasztalat felhasználásával, átadásával a műszaki hozzáértésünkkel ,szakértemünkkel azon vagyunk hogy ár-értékben a legjobbat nyújtsuk minden igénynek megfelelően.

Ismerjen meg bennünket! Nézzen körül bemutatótermünkben!

A webáruház nyitásával célunk, hogy otthonából kényelmesen, biztonságosan és legfő-képen kedvezőbb áron vásárolhasson a termékeinkből. Hogy a bizalmát elnyerjük, pénzvisszafizetési garancia is áll az Ön rendelkezésére, amiről bővebben olvashat a GARANCIA és használati feltételek rovatokban.

Emellett színesfémöntvény gyártással és kis szériás homok illetve közepes szériájú fémszerszámmal való öntvénygyártással is foglalkozunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat!

Saját öntödénkben egyedi elképzelések vagy régi épületeknél egyedi kilincsek pótlását is vállaljuk, a homok illetve kokillaöntést?l a fémmegmunkálás különböző fázisain keresztül a lakkozásig illetve különféle felület kezelésekig. Ön elképzeli és mi elkészítjük.

A legújabb szolgáltatásunk ahol segítségül hívjuk a 3D technológiát egyedi termékek gyártáshoz. öntőmodell majd késztermék gyártás ahol 3 dimenziós képalkotással, ahol hiányzó részek pótlása-korrekciója illetve az erdeti méretek tetszőleges változtatása is lehetséges.

ÖNTVÉNYEK GYÁRTÁSA SZÍNESFÉMBőL

-hozott minták alapján is

-egyedi kis szériák gyártása homokformázással (régi kilincs pótlása , névtáblák,rendezvényekre, eseményekre

plakettek készítése gyártása, alkatrészek pótlása)

-kis és közepes szériájú alkatrész gyártások fémkokilla szerszámmal ipari alkatrészek és dísztárgyak

AZ ÖNTVÉNYEK FÉMMEGMUNKÁLÁSA

-esztergálás

-fémcsiszolás

-felületkezelés, lakkozás, krómozás, antikolás, szálracsiszolás

KILINCS ÉS AJTÓKILINCS GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA:

- meglévő és leendő kis és nagykereskedő partnereink részére

CSOMAGKÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁS: értékesítése postai utánvéttel