1. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

 

1.1 A vevő jogosult a megrendelést követő 24 órában, de legkésőbb a kiszállítás megkezdéséig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a ertekesites@ajtokilincs.hu e-mail címen, a az ügyfélszolgálaton. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

1.2 A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami hiánytalanul, eredeti gyári csomagolásban érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, az ertekesites@ajtokilincs.hu e-mail címre bejelenteni.A megrendelő a bejelentéstől számitott 14 napon belül köteles a kifpogásolt árut visszajuttatni eladóhoz.

1.3 Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék 100%-os áron való visszavásárlását, ez eseteben értékcsökkenést fogunk felszámolni ami minimum-20% az eredeti árból.

1.4 Vásárlástól való elállás esetén amennyiben az áru hibátlan a Kilincsáruház köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

1.5 A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a szállítási ill.  visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.

1.6  Kérem vegye figyelembe hogy technikai okokból nem áll módunkban a visszaküldöt csomagot utánvételel átvenni, így kérjük az árut „Kisérőlevél belföldi postacsomaghoz“ zöld színű utalvánnyal feladni. Visszáruját leadhatja személyesen is a 1135 Budapest, Zsinór utca 29/b.  alatti bemutatótermünkben hétköznapokon 8:00-tól 15.00-ig.

1.7  Az árucserét vagy értékvisszatérítést továbbra is csak postai úton vagy egyeztetett bankszámlaszára történő átutalással van lehetőségünk teljesíteni.