Garancia

Pénzvisszafizetési garancia:

 

Abban az esetben, ha Önnek a megrendelt árú mégsem nyerné el tetszését a csomagot minden kötelezettség nélkül visszaküldheti átvételtől számított 14 munkanapon belül (kérjük zöld postai utalványon bérmentesítve-saját költségen feladni), és mi az árú értékét visszaküldjük Önnek. Illetve személyesen is eljuttathatja a terméket 1135 Bp.Zsinór utca 29/b bemutatótermünkbe H-P 08.00-15.00. 

Ez a garancia a rendszeresen nem használt, sértetlen termékekre vonatkozik.

 

Általános Garancia feltételek:  

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez a számla vagy számlamásolat szükséges.  

Hibásnak ítélt terméket ajánlott küldeményként kérjük postacímünkre elküldeni. Amennyiben valóban gyártásból eredő hibáról van szó, a terméket kicseréljük és postázzuk a megadott címre.  

Termékeinket legtöbbször a Magyar Posta szolgáltatása révén juttatjuk el kedves megrendelőinkhez. Ritka esetben előfordulhat, hogy a csomag a szállítás folyamán sérülhet. A jogi felelősség megállapításához, kérjük az átvételkor a következőkre ügyeljen: A csomagot kézbesítéskor a postás/futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a csomag sérült, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a tényről, és ne vegye át a küldeményt! 

 

Amennyiben bármely okból kifolyólag a küldemény tartalma eltér az Ön által megrendelttől, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal! 

 

A garancia érvényesítéséhez cégünkkel a következőképp léphet kapcsolatba: 

 

A termékek gyártója és forgalmazója:

 

Gombos Márton Egyéni Vállalkozó

Székhely és Postacím: 2162, Őrbottyán Rákóczi út 119. Pf.:3

Vállalkozói ig.szám:EV-981044

Adószám: 49951804-2-33

csomagküldő kereskedelem engedély száma: 238/2010

E-mail cím: ertekesites@ajtokilincs.hu

Telefon: 06-30-638-1-639

 

A garancia NEM érvényesíthető:  

 

  • · Megrongált sérült, törött termékek esetében.
  • · Nem megfelelő használatból eredendő meghibásodás esetében.
  • · A használat során adódó felületi sérülések, a lakkréteg kopásából keletkező esztétikai hibák esetében. 

 

Ápolási javaslat a minőség megőrzésére: 

Az Ön által vásárolt kilincseket, úgynevezett díszvasalatok különféle felületkezelésekkel (lakkozással és/vagy krómozással) tettük még tökéletesebbé, idő-, és korrózióállóvá. 

A lakkozott sárgaréz felületek esetében a nedves ronggyal történő áttörlés ajánlott. A hígítók, lúgos, savas, vagy súroló hatású tisztítószerek (pl. alkohol, szidol, vim, stb.) használata a felületre gyakorolt kártékony hatásuk miatt kerülendő! 

A mechanikai sérülések szintén megrövidítik a kilincsek korrózió elleni védelmét. (Pl.: kulcscsomók, fémtárgyak okozta karcolások, stb.) 

Figyelmes, rendeltetésszerű használat és gondos ápolás mellett, Ön éveken át elégedetten használja majd termékeinket.