KILINCSEK Kategorizálva

Akciók

Új termékek

Megtekintett termékek

  • Sima
    Sima

    A hazánkban gyártott hagyományos...

Sima

998899

Új

A hazánkban gyártott hagyományos homoköntéssel és kézi megmunkálással készült és hosszú idõn keresztül közkedvelt modellek újra kaphatóak nálunk mindenféle kivitelben.

Bővebb leírás

A termék készleten van.

11 990 Ft

Adatlap

Stilus klasszikus
Színek Fényes réz
Kivitel forma Hosszúcímes

Egyéb infó

Fontos és egyben érdekes információ SZÁNJON IDŐT RÁ és olvassa el!

Ez a kilincs több száz éves hagyomány alapján homokban öntött és kézben polírozva készül.

Ebből adódóan minden darab szinte teljesen egyedi és magán viseli a kézimunkából adódó apróbb jellegzetességeket csiszolási szálakat, öntvény zárványokat a leggondosabb megmunkálás mellett is ... Ne keresse a hibátlannak gondolt gépek által tömegben gyártott jellegtelen egyformaságot, mert nem találja.

 A termékeket lakkozzuk, de külön örömet jelent számunkra, ha lakkozatlan igényeket kiszolgálhatjuk. Természetesen ilyen rendelésnél kicsit várni kell, mint bármire ,ami jó és tartós az életben… Az így készült valódi rézkilincs jelentős antibakteriális hatással bír és 20-30 de akár 50év meg sem kottyan nekik. A gondos gazdák által nagy becsben megőrzőt kilincsek nem hogy vesztik értéküket hanem megtartja azt sőt növelik is! Praktikus az is, hogy a lakk nélküli kiviteleknél lehetőség van termék felújítására így több generációt is képes egy-egy megbecsült darab végigkísérni.

„Elgondolkodtat, foglakoztat, ötletet ad történelmet ír és mesél nekünk arról, hogy ki mikor és milyen körülmények között használhatta a terméket.”

Végül, de nem utolsó sorban említeném, hogy az ilyen módon készült termékeket rendszeresen kérik tőlünk műemlékvédelemben jártas szakemberek akiket már régen nem az ár gondolata foglalkoztatja hanem a reprodukció a termékek értékmegőrzés és ez a ilyen fajta szemlélet jövőnek szóló átörökítése.

Hát itt még fellelhető elérhető és kedvező feltételek mellet elérhető ez az életérzés.

Remélem sikerült értékes időtálló ötletek, gondolatok ébresztése Önben!

Kívánok jó döntést Önnek termék választása során!

Vélemények

Írd meg véleményed

Sima

Sima

A hazánkban gyártott hagyományos homoköntéssel és kézi megmunkálással készült és hosszú idõn keresztül közkedvelt modellek újra kaphatóak nálunk mindenféle kivitelben.

Kellékek

30 hasonló termék: